fremtiden · innredning

Smukke Fall mode tendenser

Jeg vil vædde alle de ting, der er angivet her, har du et eller andet sted i dit skab, så du ikke behøver at gå købe alle nye dragter til årstidernes skiften. Så piger, er du klar til at se, hvad smukke falde modetrends er derude i år?

(Kevin Dooley ,2013 )

Tørklæder

Tørklæder dette år er et dagligt syn i efteråret mode og de ​​er et must at have i dit skab! Uanset om du ønsker en virkelig flyder tørklæde eller du er på udkig efter et tørklæde bare for at holde din hals varm, virkelig gøre en erklæring ved at glide ind i s tørklæde for dagen og parre den med din favorit par støvler. Dette år piger, det handler om, hvad tørklæder er derude, og hvad tøj du parrer med dem! Du kan også bruge et tørklæde for et bælte også, hvilket kan tage tendensen i en helt ny og anderledes retning!

Støvler

Og det bringer mig til mit næste punkt, hvad efteråret sæson ville være komplet uden en sød, fantastiske par støvler? Støvler er ideelle til efteråret, og de er et dagligt syn for enhver pige, der går ud for en nat i byen – eller selv hvis du blot ønsker at op ante på dit outfit! Uanset om de er støvletter eller bare et par ridestøvler, det er dit valg, har du lige nødt til at finde en støvle, der går med din falde tøj af valg!

One thought on “Smukke Fall mode tendenser

Skriv et svar