fremtiden · innredning · interiørdesign · modeller · Mote · motiv · møbler · skjønnhetskonkurranse

Vinter Fashion Trends

Vinteren er en vanskelig tid at se på mode, især hvis du bor i et koldere klima. Men det er ikke umuligt. Til at begynde med du kan købe tøj, der er lavet af varmere materialer som uld og cashmere, og som også afspejler de farver og mønstre fra denne sæsons tøj tendenser. Generelt vinter modetrends vil viderebringe delvist på tidløse vinter klassikere, så du ikke bliver nødt til at udskifte hele din vinter garderobe til at bo i stil, så længe du ved, hvad disse tidløse stykker er, bør du kun at købe et par nye vinter stykker, der hver sæson for at bo i stil.

Thomas8047 , 2013

At opbygge en vinter garderobe, der følger den nuværende vinter modetrends, du vil ønsker at starte med dit fodtøj. Selvom du måske ikke tror, at vinterstøvler tilbyder meget fleksibilitet, når det kommer til mode valg der virkelig er en masse gode muligheder at vælge imellem. Men hvis du ønsker en støvle, der vil forblive i stil gennem flere sæsoner, så du kan ikke gå galt med en sort vinterstøvle. Så hvis du vinter budget kan holde det ud, købe en anden og / eller tredje par støvler i sæsonens farver og stilarter.

Det næste område af din krop, som du gerne vil beskytte mod kulde om vinteren er den nederste halvdel af kroppen. At holde varmen kigge efter bukser, der har en flatterende pasform til din krop type og der er også lavet af en tungere materiale som uld. Hvis du kan lide at gå i skørter i vinteren, så kan du beskytte dine ben ved at bære farvede strømpebukser.

Skriv et svar