belysning · Lys

Lys & Høj Mode Fotografi

Lys er altid super vigtigt i fotografering, det er derfor store navne fotografer er kendt for deres unikke belysning (normalt sat op med deres assistenter). Belysning tager tid at forstå og kontrol, men når du ved, hvordan man spiller med det, er resultatet ofte fantastisk!


( Deirdreamer , 2010 )

Tilføjelse lysdioder til din fotografering er en fantastisk måde at forbedre dine billeder. LED-lys tendens til at være på den lille side, og ikke giver off en hel masse lys. Det betyder, at du får brug for en masse af LED-lys til at få billedet kvalitet, du ønsker. Det bare så sker det, at LED-lys er sandsynligvis tættest på de billigste ting på planeten, så du kan få masser af dem for bare en dollar eller deromkring.

parathom-led-mr16
( Lyskilderdirekte , 2009 )

Også LED-lys er meget små. Det betyder, at de er vidunderligt hårde lyskilder. Dette skyldes, at lyset af LED lommelygter ekstremt fokuseret, så de er gode til at placere fladt på jorden for at lyse op i bunden af ​​et objekt eller en anden ligetil del. Men hvis du har brug for LED-belysning går opad, så kan du stable lysdioder oven på hinanden i stativ mode.

 

Skriv et svar